09. 12. 2009

Giv Racismen Det Røde Kort Prisen 2009

Giv Racismen Det Røde Kort Prisen 2009

Vi har igen i år valgt at uddele Giv Racismen Det Røde Kort Prisen til to der har betydet rigtig meget i arbejdet mod racisme i Danmark. Uden disse stærke og engagerede kræfter ville kampagnens budskab ikke stå så skarpt som det er tilfældet nu.
 
Her er det kulturambassadør for kampagnen Søs Fenger, der overrækker de to priser til hhv. ambassadør Bajram Fetai samt Brøndbyfans mod Racisme. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Første prisvinder:
 
Vores uundværlige ambassadør fra FC Nordsjælland og landsholdet er et energibundt på banen men sandelig også udenfor - en ypperlig rollemodel for kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort. Han har været med på rigtig mange skolebesøg hvor han hvergang evner at sætte en diskussion i gang og give de unge noget at tænke over. Som dommer i skolefodbold for kampagnen, har han vist sit engagement og fløjtet racismen ud af banen. Han er en central drivkraft i Street fodboldturnerignen De´caille hvor rigtig mange unge får nye muligheder og gode oplevelser.
 
Rigtigt stort tillykke til Bajram Fetai FCN. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Anden prisvinder:
 
Vores næste prisvinder har været en aktiv spiller mod racisme hjemme i Brøndby og på udebaner i gennem flere år. De engagerede fans stiller op den ene gang efter den anden med events, koncerter og kreative tifoer. Kampagnen Giv Racismen Det Røde Kort har haft et fint samarbejde med fangruppen senest i forbindelse med FARE week i oktober. Vi håber på et fortsat godt samarbejde.
 
Rigtigt stort tillykke til Brøndbyfans mod racisme.

Tilbage