26. 10. 2015

Christian Poulsen: Føler selv jeg får noget med hjem herfra

Christian Poulsen: Føler selv jeg får noget med hjem herfra

Et af Spillerforeningens sociale tiltag, Arena Spartacus, havde søndag arrangeret stort fodboldstævne på Nørrebro, hvor godt 60 børn og unge deltog. Den tidligere landsholdsanfører, Christian Poulsen, kiggede forbi, og både han og de mange børn havde en forrygende søndag.

Af Michael Kellberg

Søndagen stod i fodboldens tegn, da Arena Spartacus havde arrangeret stort stævne i det sociale fristed ’Sjakket’ på Nørrebro. Undervejs deltog otte hold fra de forskellige områder i hovedstaden, hvor Arena Spartacus har til huse.

Halvvejs inde i stævnet kom den tidligere landsholdsanfører, Christian Poulsen, forbi. Her blev det til en stor spørgerunde, autograf- og fotosessions ligesom han i bedste Flemming Toft-stil agerede kommentator i et par af kampene. Han har før været med til et lignende arrangement, og arbejdet med netop denne målgruppe giver ham altid en god følelse, når han kører hjem igen.

- Det er rigtig fedt, og jeg har også været med ude før i forbindelse med Giv Racismen Det Røde Kort, og det jeg oplever hver gang er, at man komme de rigtige steder hen. Det er drenge, som måske har brug for et skub i den rigtige retning, og som måske samtidig sætter pris på, at der kommer en professionel fodboldspiller ud og giver råd og fortæller dem, at hvis de kæmpere videre, så får de også en chance. Så det er fedt at være med til, og ligesom de gange jeg har været med før, har jeg følt, at jeg også selv har fået noget med, når jeg kører hjem igen, lyder det fra den blonde midtbanespiller, der ligeledes støtter op om Giv Racismen Det Røde Kort:

- Det er et super vigtigt signal at sende, og det vil jeg utrolig gerne støtte op omkring. Både i Danmark og udlandet er det jo et utrolig vigtigt budskab, at man på trods at nationaliteter, skel og hvor man ellers kommer fra, er gode venner og respekterer hinanden. Så ja, det er en super vigtig kampagne, siger Poulsen, inden han stiger op på sin sorte cykel, og sætter kurs mod bopælen på Christianshavn.

Nedenfor kan du se, hvordan stævnet løb af stablen:

[video width="854" height="480" mp4="/media/111548/arena-spartacus-stc3a6vne-i-sjakket.mp4"][/video]

 

 

Tilbage