09. 02. 2017

Internationalt samarbejde skaber stor værdi

Giv Racismen Det Røde Kort er en del af et internationalt samarbejde. Senest var partnerne samlet i Finland, hvor syv lande var repræsenteret. Og møderne skaber stor værdi for partnerne, mener Mette Vestergaard.

Giv Racismen det Røde Kort mødtes i februar 2017 med internationale partnere fra syv forskellige lande som et led i et partnerskab, der er finansieret af EUs Erasmus+ program. Partnerskabet involverer Giv Racismen det Røde Kort fra Irland, England, Holland, Finland og Danmark og havde derudover denne gang besøg af Norge og Island.

Formålet med partnerskabet er at dele viden og erfaringer omkring skolebesøg samt træning for undervisere. Og ifølge Mette Vestergaard, der er direktør i Player Social Responsibility, som driver Giv Racismen Det Røde Kort, var det endnu et meget brugbart møde i det internationale partnerskab.

- Det skaber stor værdi, når vi mødes på tværs af de nationale initiativer. Det giver os mulighed for at dele erfaringer med hinanden, og den vidensdeling, vi har, når vi mødes, skaber værdi for alle parter, fastslår Mette Vestergaard og fortsætter:

- Vi var samlet i tre dage, hvor vi havde mange gode indlæg, diskussioner og fik gode input. Derfor er vi med andre ord vendt hjem med en masse ny erfaring i bagagen og ikke mindst fine idéer til, hvordan vi kan udvikle vores initiativ og nå endnu bredere ud.

Partnerne mødes igen i Holland i maj 2017.

Tilbage

SENESTE NYT

21.04.2017

Dansk fodbold står skulder ved skulder mod homofobi

LÆS MERE
09.02.2017

Internationalt samarbejde skaber stor værdi

LÆS MERE
01.02.2017

Succes med fodbold som integrationsværktøj

LÆS MERE
24.11.2016

”Hvis vi vil, kan vi være et foregangsland”

LÆS MERE
NYHEDER