Muntari udvandrede i protest efter racistiske tilråb

02. 05. 2017

Pescara måtte i søndagens Serie A-kamp mod Cagliari spille med de sidste minutter med 10 mand, efter deres 32-årige midtbanespiller Sulley Muntari forlod banen i protest, da han blev tildelt et gult kort, for at påpege de racistiske tilråb der blev rettet imod ham fra tribunerne.

LÆS MERE

Dansk fodbold står skulder ved skulder mod homofobi

21. 04. 2017

Det er et samlet fodbolddanmark, der står bag et utvetydigt budskab om, at homofobi er helt og aldeles uacceptabelt - også i fodbold.

LÆS MERE

Internationalt samarbejde skaber stor værdi

09. 02. 2017

Giv Racismen Det Røde Kort er en del af et internationalt samarbejde. Senest var partnerne samlet i Finland, hvor syv lande var repræsenteret. Og møderne skaber stor værdi for partnerne, mener Mette Vestergaard.

LÆS MERE

Succes med fodbold som integrationsværktøj

01. 02. 2017

"Shakir var ballademager i skolen: Møde med fodboldstjerne ændrede alt"

LÆS MERE

”Hvis vi vil, kan vi være et foregangsland”

24. 11. 2016

Homofobi forekommer desværre ofte helt åbenlyst. Alle hører det, og ingen gør noget ved det. Det undrer Mathias Zanka Jørgensen, der mener, at Danmark både kunne og burde være et foregangsland.

LÆS MERE

Mette Vestergaard: Personangreb på Zanka er langt over stregen

18. 04. 2016

"Det er forkasteligt. Det kan ikke være rigtigt, at spillerne skal udsættes for den slags diskriminerende personangreb, fordi de gør deres arbejde, vinder en fodboldkamp eller stikker hovedet frem", mener Mette Vestergaard

LÆS MERE

Madrid-klubber sætter fokus på kampen mod homofobi

18. 02. 2016

I weekenden møder Rayo Vallecano Sevilla FC, mens Atlético Madrid hjemme tager mod Villarreal CF. I den forbindelse vil flere af spillerne bruge regnbuefarvede snørebånd. Det er et led i kampen mod homofobi.

LÆS MERE

Grim racismesag i rumænsk kvindehåndbold

10. 02. 2016

Den kvindelige franske landsholdsspiller Allison Pineau, som spiller i den rumænske storklub HCM Baia Mare, blev udsat for racistiske tilråb i en kamp mod HC Zalău i den bedste rumænske række.

LÆS MERE

Racismesag i italiensk topfodbold: Abelyde afbrød Serie A-kamp

05. 02. 2016

Racismesag i italiensk topfodbold: Abelyde afbrød Serie A-kamp

LÆS MERE

Show Racism the Red Card fylder 20 år

26. 01. 2016

Show Racism the Red Card fylder 20 år

LÆS MERE