Projekter

Siden 2005 har Player Social Responsibility, der er en del af Spillerforeningen, drevet en række initiativer imod diskrimination og for positiv integration for især udsatte børn og unge. I den forbindelse er det de professionelle fodboldspillere, der er den store drivkraft.

Vi bruger nemlig fodboldens og spillernes tiltrækningskraft til at gøre en forskel inden for racisme, homofobi, diskrimination og integration i Giv Racismen Det Røde Kort, homofobikampagnen, Arena Spartacus og Asylbold.

Giv Racismen Det Røde Kort

Giv Racismen Det Røde Kort er for mangfoldighed og positiv integration. Initiativet lever to steder – både på landets fodboldstadions såvel som på landets skoler. Begge steder er det med de professionelle fodboldspillere som rollemodeller.

Arena Spartacus

Arena Spartacus er et tilbud om gratis fodboldtræning til børn og unge i udsatte boligområder over hele landet. Børn og unge får et fast holdepunkt i hverdagen med fodboldens profiler som positive forbilleder.

ASYLBOLD

Asylbold er et samarbejde mellem Player Social Responsibility og Røde Kors. Projektet er støttet af NordeaFonden.

Spartans FB

Spartans FB tilbyder deltagere i Arena Spartacus en alternativ træneruddannelse. Med fodbolden som omdrejningspunkt lærer træneraspiranterne færdigheder, som styrker deres fodboldfaglige og sociale kunnen.